Surfles.nl, Scheveningen

Thalassa, Zandvoort

Beachclub People, Kijkduin

“Als surfschool maak je natuurlijk dagelijks gebruik van de Noordzee. Ook voor Surfles.nl is de Noordzee van groot belang, daarom doen zij mee aan het MyBeach project.” “Het strand en de zee zorgen in alle seizoenen voor een zintuiglijke ervaring. Het altijd boeiende zicht op de golven, het geluid van de branding, de frisse, zuivere zeewind, die het zilt op je lippen brengt. Het gevoel een te zijn met de natuur, de ontspanning die dat geeft. Ook buiten het hoogseizoen. Juist dan.” Johan Molekamp van de gemeente Kijkduin was enthousiast over MyBeach en vond de eigenaren van Beachclub People bereid om mee te doen aan het project in 2013. People is een prachtige, lichte strandtent dat in het teken van duurzaamheid staat.

De Zeester, Wassenaar

Het Badhuys, Vlieland

Parker Beachclub, Kijkduin

Strandpaviljoen De Zeester in Wassenaar doet sinds 2013 mee aan MyBeach. Dit jaar is het paviljoen en de MyBeach-locatie te vinden op plek 2 aan de Wassenaarse slag.” “Het Badhuys is het enige echte strandpaviljoen op Vlieland, dat dagelijks vanaf 9 uur open is voor ontbijt, lunch en ‘s avonds voor diner. De mooiste plek om op Vlieland de zonsondergang te zien! Naast Het Badhuys doen ook Harry’s Beach Essentials en Vlieland Outdoor Center mee!” Het adres voor een gezellige ongedwongen dag aan het strand van Kijkduin. Gelegen ten zuiden van Kijkduin is dit stuk strand één van de best bewaarde geheimen van Den Haag.”

Paal 69, Zandvoort

Take2, Noordwijk

Beachclub Royal, Hoek van Holland

“Waarom wij meedoen aan My Beach, wij vinden het erg belangrijk dat onze leefomgeving schoon en veilig is en dat het milieu gerespecteerd wordt. Wij dragen daar ons steentje aan bij door afval te scheiden, troep op te ruimen, biologisch en duurzaam te koken en bewust om te gaan met gebruik van energie en water.” “Waar ieder de opdracht mee krijgt om hun “eigen” strand (MyBeach) schoon te houden. Het strand bij Take2 is hier uitermate geschikt voor, omdat Take2 het enige strandpaviljoen is in Noordwijk met een GREEN-Key certificering (GOLD). Wij geven om de natuur en ondernemen op een duurzame en milieuvriendelijke wijze.” Beachclub Royal heeft een MyBeach geadopteerd. Wat betekent dat als je bij Beachclub Royal bent je je op een MyBeach bevindt. Beachclub Royal vraagt haar bezoekers bewust te zijn van het milieu en samen het strand schoon te houden.”

Paal 17, Texel

Buitengewoon, Noordwijk

Buren van Nes, Ameland

Wij zijn ons er van bewust dat we met een druk toeristisch bedrijf ook afval produceren en hebben de taak om de omgeving rondom onze zaak schoon te houden. Die bewustwording ontbreekt nog wel eens bij jong en oud. Met het MyBeachproject proberen we onze strandbezoekers een duwtje in de goede richting te geven door met de gezamenlijke ondernemers op een leuke manier het goede voorbeeld te geven.” Strand(t)huys Buitengewoon heeft MyBeach in Noordwijk – samen met Take2 -als eerste paviljoen omarmd. Met veel enthousiasme ondersteunen ze ons doel: gezonde zee, schone stranden. We zijn dan ook erg blij met hun inzet en passie. “De meest noordelijke MyBeach-locatie ligt op Ameland, bij de Buren van Nes. De Buren van Nes is afgelopen jaar opgewaardeerd van zilver naar de Gouden Green Key! Bovendien wappert het exclusieve eco-label De Blauwe Vlag op dit strand. In samenwerking met de gemeente doet dit paviljoen vanaf 2013 mee aan MyBeach.”

Moio Beach, Cadzand

Beachclub ‘t Gorsje, Ouddorp

De Pit, ‘s Gravenzande

Moio Beach is de meest zuidelijke MyBeach-locatie en ligt in Cadzand, bij de Belgische grens. Het paviljoen heeft zich in 2013 aangemeld als MyBeach-paviljoen. Op 1 augustus zal hier het startschot gegeven worden voor de MyBeach Cleanup Challenge. “De eigenaar van Beachclub ’t Gorsje in Ouddorp, Henk van der Kruk, is voortdurend bezig met innovaties op zijn strandlocatie, en MyBeach sluit daar perfect bij aan. De opening van alle MyBeaches op 28 juni valt precies voor het Concert at Sea weekend. Een uitdaging, maar wie weet komen de bezoekers van CAS voorafgaand aan het concert even op MyBeach bij Beachclub ’t Gorsje kijken.” Deze bijzondere strandtent in ’s Gravenzande is helemaal gemaakt van gerecyclede materialen. Een ultieme MyBeach-locatie! Wij zijn dan ook erg blij dat De Pit in 2014 weer meedoet aan MyBeach.”

Deining, Castricum

Zoomers, Castricum

Club Zand, Castricum

“Richard de Groot van strandpaviljoen de Deining, zet zich samen met de andere paviljoens van Castricum in voor een duurzamer strand: Greenbeach. MyBeach sluit hier perfect bij aan, dus Richard nam in het voorjaar van 2013 het initiatief en melde zich samen met 5 andere paviljoens aan.” “Strandpaviljoen Zoomers zet zich samen met de andere paviljoens van Castricum in voor een duurzamer strand: Greenbeach. MyBeach sluit hier perfect bij aan, dus samen met 2 andere paviljoens uit Castricum doet Zoomers in 2014 mee.” Strandpaviljoen Club Zand zet zich samen met de andere paviljoens van Castricum in voor een duurzamer strand: Greenbeach. MyBeach sluit hier perfect bij aan, dus samen met 2 andere paviljoens uit Castricum doet Club Zand in 2014 mee.”

Paal 9, Texel

Paal 12, Texel

Paal 15, Texel

“Aangestoken door het succes van MyBeach bij Paal 17 in 2012, heeft Paal 9 zich samen met maar liefst 4 andere nieuwe paviljoen aangemeld voor MyBeach-Texel 2013. De 6 paviljoens op Texel hebben een unieke actie bedacht: Kroon de strandkoning, waarbij bezoekers gevraagd worden de strandkoningen bij alle deelnemende paviljoens aan te kleden met afval. De best geklede koning wordt op 28 juni gekroond.” “Aangestoken door het succes van MyBeach bij Paal 17 in 2012, heeft Paal 12 zich samen met maar liefst 4 andere nieuwe paviljoen aangemeld voor MyBeach-Texel 2013. De 6 paviljoens op Texel hebben een unieke actie bedacht: Kroon de strandkoning, waarbij bezoekers gevraagd worden de strandkoningen bij alle deelnemende paviljoens aan te kleden met afval. De best geklede koning wordt op 28 juni gekroond.” “Aangestoken door het succes van MyBeach bij Paal 17 in 2012, heeft Paal 15 zich samen met maar liefst 4 andere nieuwe paviljoen aangemeld voor MyBeach-Texel 2013. De 6 paviljoens op Texel hebben een unieke actie bedacht: Kroon de strandkoning, waarbij bezoekers gevraagd worden de strandkoningen bij alle deelnemende paviljoens aan te kleden met afval. De best geklede koning wordt op 28 juni gekroond.”

Paal 21, Texel

Paal 28, Texel

Aloha, Velsen-Noord

“Aangestoken door het succes van MyBeach bij Paal 17 in 2012, heeft Paal 21 zich samen met maar liefst 4 andere nieuwe paviljoen aangemeld voor MyBeach-Texel 2013. De 6 paviljoens op Texel hebben een unieke actie bedacht: Kroon de strandkoning, waarbij bezoekers gevraagd worden de strandkoningen bij alle deelnemende paviljoens aan te kleden met afval. De best geklede koning wordt op 28 juni gekroond.” “Aangestoken door het succes van MyBeach bij Paal 17 in 2012, heeft Paal 28 zich samen met maar liefst 4 andere nieuwe paviljoen aangemeld voor MyBeach-Texel 2013. De 6 paviljoens op Texel hebben een unieke actie bedacht: Kroon de strandkoning, waarbij bezoekers gevraagd worden de strandkoningen bij alle deelnemende paviljoens aan te kleden met afval. De best geklede koning wordt op 28 juni gekroond.” “Ervaar hoe mooi het leven kan zijn bij Aloha. Beleef het ultieme vakantiegevoel op ons met kussens overladen zeer relaxte terras of geniet in ons prachtige restaurant met grote veranda van het panorama-uitzicht van de surfers in de branding en de indrukwekkende schepen die door het Noordzeekanaal varen”