Paal 69, Zandvoort

Take2, Noordwijk

Beachclub Royal, Hoek van Holland

“Waarom wij meedoen aan My Beach, wij vinden het erg belangrijk dat onze leefomgeving schoon en veilig is en dat het milieu gerespecteerd wordt. Wij dragen daar ons steentje aan bij door afval te scheiden, troep op te ruimen, biologisch en duurzaam te koken en bewust om te gaan met gebruik van energie en water.” “Waar ieder de opdracht mee krijgt om hun “eigen” strand (MyBeach) schoon te houden. Het strand bij Take2 is hier uitermate geschikt voor, omdat Take2 het enige strandpaviljoen is in Noordwijk met een GREEN-Key certificering (GOLD). Wij geven om de natuur en ondernemen op een duurzame en milieuvriendelijke wijze.” Beachclub Royal heeft een MyBeach geadopteerd. Wat betekent dat als je bij Beachclub Royal bent je je op een MyBeach bevindt. Beachclub Royal vraagt haar bezoekers bewust te zijn van het milieu en samen het strand schoon te houden.”

Paal 17, Texel

Buitengewoon, Noordwijk

Buren van Nes, Ameland

Waarom wij meedoen aan My Beach, wij vinden het erg belangrijk dat onze leefomgeving schoon en veilig is en dat het milieu gerespecteerd wordt. Wij dragen daar ons steentje aan bij door afval te scheiden, troep op te ruimen, biologisch en duurzaam te koken en bewust om te gaan met gebruik van energie en water. Waarbij ieder de opdracht mee krijgt om hun “eigen” strand ( my-beach ) schoon te houden. Het strand bij Take2 is hier uitermate geschikt voor, omdat Take2 het enige strandpaviljoen is in Noordwijk met een GREEN-Key certificering (GOLD). Wij geven om de natuur en ondernemen op een duurzame en milieuvriendelijke wijze. “De meest noordelijke MyBeach-locatie ligt op Ameland, bij de Buren van Nes. De Buren van Nes is afgelopen jaar opgewaardeerd van zilver naar de Gouden Green Key! Bovendien wappert het exclusieve eco-label De Blauwe Vlag op dit strand. In samenwerking met de gemeente doet dit paviljoen vanaf 2013 mee aan MyBeach.”

Moio Beach, Cadzand

Beachclub ‘t Gorsje, Ouddorp

De Pit, ‘s Gravenzande

Waarom wij meedoen aan My Beach, wij vinden het erg belangrijk dat onze leefomgeving schoon en veilig is en dat het milieu gerespecteerd wordt. Wij dragen daar ons steentje aan bij door afval te scheiden, troep op te ruimen, biologisch en duurzaam te koken en bewust om te gaan met gebruik van energie en water. “De eigenaar van Beachclub ’t Gorsje in Ouddorp, Henk van der Kruk, is voortdurend bezig met innovaties op zijn strandlocatie, en MyBeach sluit daar perfect bij aan. De opening van alle MyBeaches op 28 juni valt precies voor het Concert at Sea weekend. Een uitdaging, maar wie weet komen de bezoekers van CAS voorafgaand aan het concert even op MyBeach bij Beachclub ’t Gorsje kijken.” Deze bijzondere strandtent in ’s Gravenzande is helemaal gemaakt van gerecyclede materialen. Een ultieme MyBeach-locatie! Wij zijn dan ook erg blij dat De Pit in 2014 weer meedoet aan MyBeach.”

Beachclub People, Kijkduin

Zeester, Wassenaar

Club Zand, Castricum

“Johan Molekamp van de gemeente Kijkduin was enthousiast over MyBeach en vond de eigenaren van Beachclub People bereid om mee te doen aan het project in 2013. People is een prachtige, lichte strandtent dat in het teken van duurzaamheid staat.” Strandpaviljoen De Zeester in Wassenaar doet sinds 2013 mee aan MyBeach. Dit jaar is het paviljoen en de MyBeach-locatie te vinden op plek 2 aan de Wassenaarse slag.” Strandpaviljoen Club Zand zet zich samen met de andere paviljoens van Castricum in voor een duurzamer strand: Greenbeach. MyBeach sluit hier perfect bij aan, dus samen met 2 andere paviljoens uit Castricum doet Club Zand in 2014 mee.”

Deining, Castricum

Zoomers, Castricum

“Richard de Groot van strandpaviljoen de Deining, zet zich samen met de andere paviljoens van Castricum in voor een duurzamer strand: Greenbeach. MyBeach sluit hier perfect bij aan, dus Richard nam in het voorjaar van 2013 het initiatief en melde zich samen met 5 andere paviljoens aan.” “Strandpaviljoen Zoomers zet zich samen met de andere paviljoens van Castricum in voor een duurzamer strand: Greenbeach. MyBeach sluit hier perfect bij aan, dus samen met 2 andere paviljoens uit Castricum doet Zoomers in 2014 mee.” NADER IN TE VULLEN

Paal 9, Texel

Paal 12, Texel

Paal 15, Texel

“Aangestoken door het succes van MyBeach bij Paal 17 in 2012, heeft Paal 9 zich samen met maar liefst 4 andere nieuwe paviljoen aangemeld voor MyBeach-Texel 2013. De 6 paviljoens op Texel hebben een unieke actie bedacht: Kroon de strandkoning, waarbij bezoekers gevraagd worden de strandkoningen bij alle deelnemende paviljoens aan te kleden met afval. De best geklede koning wordt op 28 juni gekroond.” “Aangestoken door het succes van MyBeach bij Paal 17 in 2012, heeft Paal 12 zich samen met maar liefst 4 andere nieuwe paviljoen aangemeld voor MyBeach-Texel 2013. De 6 paviljoens op Texel hebben een unieke actie bedacht: Kroon de strandkoning, waarbij bezoekers gevraagd worden de strandkoningen bij alle deelnemende paviljoens aan te kleden met afval. De best geklede koning wordt op 28 juni gekroond.” “Aangestoken door het succes van MyBeach bij Paal 17 in 2012, heeft Paal 15 zich samen met maar liefst 4 andere nieuwe paviljoen aangemeld voor MyBeach-Texel 2013. De 6 paviljoens op Texel hebben een unieke actie bedacht: Kroon de strandkoning, waarbij bezoekers gevraagd worden de strandkoningen bij alle deelnemende paviljoens aan te kleden met afval. De best geklede koning wordt op 28 juni gekroond.”

Paal 21, Texel

Paal 28, Texel

“Aangestoken door het succes van MyBeach bij Paal 17 in 2012, heeft Paal 21 zich samen met maar liefst 4 andere nieuwe paviljoen aangemeld voor MyBeach-Texel 2013. De 6 paviljoens op Texel hebben een unieke actie bedacht: Kroon de strandkoning, waarbij bezoekers gevraagd worden de strandkoningen bij alle deelnemende paviljoens aan te kleden met afval. De best geklede koning wordt op 28 juni gekroond.” “Aangestoken door het succes van MyBeach bij Paal 17 in 2012, heeft Paal 28 zich samen met maar liefst 4 andere nieuwe paviljoen aangemeld voor MyBeach-Texel 2013. De 6 paviljoens op Texel hebben een unieke actie bedacht: Kroon de strandkoning, waarbij bezoekers gevraagd worden de strandkoningen bij alle deelnemende paviljoens aan te kleden met afval. De best geklede koning wordt op 28 juni gekroond.”