Opening MyBeach 2011 Noordwijk met basisschoolkinderen Noordwijkse School12-18 mei: Landelijke opening MyBeach-seizoen

In de week van 12 – 18 mei is de start van het MyBeach-seizoen en worden alle MyBeaches geopend langs de Nederlandse kust. In deze week wordt op elke locatie een tel- en opruimactie georganiseerd aan de hand van de Strandscanner. Zo krijgen we een goed beeld van de hoeveelheid en het soort afval op de Nederlandse stranden. Bekijk in de agenda wanneer de deelnemende paviljoens deze opruimactie gepland hebben.


Bekijk wanneer jij kunt meedoen aan een opruim- en telactie op een MyBeach bij jou in de buurt

1 – 31 augustus: Boskalis Beach Cleanup Tour

1500-kilo-afval-etappe-24-3-640x396Net als vorig jaar gaat een team van Stichting De Noordzee in de maand augustus de héle Noordzeekust schoonmaken! In totaal zal er 350 kilometer afgelegd worden, van Cadzand in Zeeland tot en met Schiermonnikoog. Uiteraard komen we tijdens deze grote strandschoonmaakactie langs alle MyBeaches.

We hebben jouw hulp hierbij hard nodig! Je kunt aanhaken bij één van de etappes om mee te helpen met het schoonmaken van de kust.


Bekijk de etappes in 2014
 of:
Schrijf je direct in voor een etappe

Overige activiteiten

Op verschillende MyBeach-locaties vinden er extra activiteiten plaats in het kader van schone stranden. Houd hiervoor de agenda van de paviljoens in de gaten.  Ook bieden wij in samenwerking met Windshift bedrijfsuitjes aan op een MyBeach. Of je kunt op eigen initiatief afval tellen met de Strandscanner.


Bekijk de kalender voor een overzicht van alle activiteiten